Jeanneau Leader 36 esittelysivu

Leader36 (1) Leader 36 esittelysivu1

Leader 36 on uutuusvene, missä kaikki palikat loksahtelevat paikalleen. Se on saatavana kovakattoisena tai Open -mallisena. Kovakattoisessa versiossa on iso sähköisesti avautuva kattoluukku. Käytännön hintaero Openin ja Hard Top -mallin välillä on melko pieni, joten hinta ei ratkaise näiden kahden välillä valintaa tehtäessä.

Veneen avotila on iso, ergonominen ja monikäyttöinen.

Ensimmäisenä huomio kiinnittyy isoon uimatasoon ja valtavaan auringonottopatjaan avotilan takaosassa.

Auringonottopatjan selkänoja kääntyy helposti yhdellä kädenliikkeellä selkänojaksi auringonottopatjalle tai avotilan sohvan selkänojaksi:
Leader 36 esittelysivu2 Leader 36 esittelysivu3

Tilavan sohvaryhmän ansiosta avotilassa istuu isompikin seurue iltaa pöydän ääressä, styyrpuurin puolelle saa halutessaan wet barin altaineen ja grilleineen.

Leader 36 esittelysivu4 Leader 36 esittelysivu5

Uutuutena kaudesta 2020 alkaen myös Lounge -malli, jossa sohvaryhmä on todella iso:

Avotilan etuosassa on kuljettajan istuin ja vieressä matkustaa yksi henkilö istuen, lisäksi edessä on auringonottopatja yhdelle henkilölle. Katon ollessa auki aurinko pääsee esteettä avotilaan.

Sähköisesti avattava kattoluukku on isokokoinen ja kun se on kokonaan lujitemuovia, pressukaton haittapuoli kuten homehtuminen ja kuluminen eivät ole ongelma.

Leader 36 esittelysivu6 Leader 36 esittelysivu14

Keulakannelle saa halutessaan vielä lisää auringonotto/oleskelutilaa eli patjaston:
Leader 36 esittelysivu7

Sisällä vasemmalla on keittiö, sekä kulku takahyttiin. Oikealla on kylpyhuone ja sisäsalongin sohvaryhmä. Veneeseen saa ison yksityisen keulahytin vetämällä kiinni liukuoven, mikä näkyy kuvissa oikeassa reunassa. Oven sulkemalla keulahytissä on parivuoteen lisäksi myös sohva ja pöytä. Oven avotilan puolella on tällöin keittiö, WC ja takahytti, jonka senkin saa tietenkin suljettua ovella.
Leader 36 esittelysivu (6) Leader 36 esittelysivu (5)
Leader 36 esittelysivu (3) Leader 36 esittelysivu (4)

Kylpyhuoneessa on kaikki mitä veneen kylpyhuoneessa pitääkin olla:
Leader 36 esittelysivu (2)

Takahyttiin mahtuu nukkumaan kolme aikuista, kaksi isoon parivuoteeseen ja yksi sohvalle. Parivuoteen saa muutettua myös kahdeksi erilliseksi vuoteeksi:
Leader 36 esittelysivu11 Leader 36 esittelysivu12

Leader 36 on erinomainen ajettava. Vene käyttäytyy erittäin hyvin ja ajotuntuma on kuin pienemmällä sporttiveneellä. Suorituskyky jo pienemmillä 260hv dieselmoottoreilla on erittäin hyvä ja isommilla 300hv moottoreilla vene kiihtyy paikaltaan matkanopeuteen sekunneissa. Näkyvyys joka suuntaan on erittäin hyvä. Vene ei nosta vesisumua uimatasolle tai auringonottopatjalle, eikä kallistele tai hakkaa aallokossa. Äänitaso on miellyttävä katto avattuna tai suljettuna. Veneellä voi huoleti ajaa käyttämättä trimmilevyjä ja se jos mikä kertoo erinomaisesta runkosuunnittelusta.

Kuljettaja voi istua tai seistä nojaten istuimeen, tai nousta lisälevyn päälle seisomaan jolloin veneestä näkee tuulilasin ylitse.

Moottorivaihtoehtoja Volvo dieselit 260 tai 300hv.

Leader 36, Hard Top tai Open
Leader 36 esittelysivu16 Leader 36 esittelysivu15

Virtual Tour Leader 36:sta (voit ohjata Touria sen näppäimillä, hiirelläsi tai kosketusnäyttöisellä laitteella pyyhkäisemällä)
Virtual Tour about Leader 36 (control the Tour with the Tour buttons, your mouse or with swiping on touch screen devices)

Tästä pääset veneen teknisiin tietoihin.

Hinta alkaen
€ 355 500,00 * Sis. ALV 24%
€ 286 693,55 ilman veroja (24%)
( Hinta Suomessa sis. ALV ja rahti)
TEKNISET TIEDOT
Kokonaispituus
11.47 m
Rungon pituus
9.86 m
Rungon leveys
3.62 m
Syväys
0.75 m
Polttoainetilavuus
550 l
Makeavesitankki
550 l
Paino
6847
Hytit
2 + salonki
Moottorivaihtoehdot
Volvo 2 x D4-300 DP (2 x 300 hv)
Volvo 2 x D4 -270 DP (2 x 270 hv)
CE Luokka
B-8 / C-10