Jeanneau Merry Fisher 795 Cruiser esittelysivu

Merry Fisher 795 Cruiser on vanha malli, kaudesta 2021 alkaen tämän veneen korvaa uusi Merry Fisher 795 Serie 2.

Merry Fisher 795 (3)MF795esittelysivu (1)

 

Merry Fisher 795 Cruiser on supersuosittu Weekender. Konsepti on verraton, vene tarjoaa tilat jopa neljälle aikuiselle. Nerokkaiden tilaratkaisujen ansiosta pienessä veneessä on hyvät tilat niin päiväretkeilyyn kuin yöpymiseenkin.

  MF755esittelysivu14

Veneen avotila on iso ja pöydän paikalle saa järjesteltyä auringonottotason, keulakannen auringonottopatjan lisäksi. Jos tarvitsee tilaa esimerkiksi kalastukseen niin avotilan sohvaryhmän voi helposti irroittaa ja nostaa laiturille, jolloin avotilassa on hyvin tilaa kalastaa tai kuljettaa tavaraa. Ainoa kiinteä penkki on keskellä takana, muun sohvaryhmän saa muutamassa sekunnissa nostettua pois tai laitettua paikalleen.

MF795esittelysivu (12) 795 salongin tuplapunkka
Isosta liukuovesta sisälle kulkeminen on vaivatonta. Liukuovi aukeaa kahdessa osassa ja sen voi halutessaan lukita kumpaankin asentoon. Sisällä vasemmalla on sohva/pöytäryhmä josta saa tarvittaessa vuoteen kahdelle aikuiselle, oikealla keittiö ja ohjaamo. Keittiön saa valinnan mukaan varustettuna kaasukeittimellä tai vaikkapa Wallaksen puhalluskantisella keittimellä missä mukana siis tulee lämmityslaite – mutta tietenkin veneeseen saa halutessaan myös puhalluslämmittimen. Keittiössä on kaikki tarpeellinen, runsaasti säilytystilaa, allas, hana ja kaasukeitin. Altaan ja keittimen alla oleva pariovellinen kaappi on todella tilava ja lisää säilytystilaa löytyy lattian alta. Kuljettajan istuimen saa kipattua eteenpäin niin että se nojaa rattiin, jolloin keittiöstä tulee vielä tilavampi kun ollaan kokkailemassa. Ohjaamon edessä on ovella suljettava kunnollinen vesi-WC mihin mahtuu aikuinenkin asioimaan kunnolla. Salongissa on reilu seisomakorkeus ja avattavat sivuikkunat sekä kattoluukku. Jääkaappi on sijoitettu taaemman sohvan alle salonkiin, missä se on näppärästi käden ulottuvilla niin ulkoa kuin sisältäkin.


Sohvaryhmän etummaisen istuimen selkänoja on helppo kääntää yhdellä kädenliikkeellä, niin että matkustaja istuu kasvot menosuuntaan kun ollaan liikkeellä. Pöydän ääressä seurustelee tai ruokailee mukavasti neljä aikuista ja nauttii samalla merinäköalasta.

Ohjaamosta on erittäin hyvä näkyvyys joka suuntaan ja vene on erittäin hiljainen ja miellyttävä. Vene ei kallistele eikä hakkaa aallokossa ja se on kautta koko nopeusalueen taloudellinen ja kulkee nätissä asennossa – veneessä ei ole mitään liukukynnystä eli sitä ei tarvitse “nostaa” plaaniin – vene kulkee aina nätisti! Kun päästät ratista irti vene menee luotisuoraan siihen suuntaan mihin jätit sen menemään. Merry Fishereissä sinulla on koko nopeusalue yhdestä solmusta reiluun kolmeenkymmeneen käytössäsi, aina, kelin ja tarpeesi mukaan!

Keulahytissä mahtuu nukkumaan kaksi aikuista ja patjasto on suunniteltu niin, että WC:ssä voi asioida vaikka koko patjasto on paikallaan. Keulapunkan alla on iso säilytystila. WC on tilava ja siellä mahtuu asioimaan kunnolla, luonnollisesti WC:n mukana tulee septitankki ja kannelle sijoitetaan imutyhjennysliitin.

360 asteen esittely venemallista:

Tästä pääset Merry Fisher 795 teknisiin tietoihin.

TEKNISET TIEDOT
Kokonaispituus
7,43 m
Rungon pituus
6,97 m
Rungon leveys
2,81 m
Syväys
0,5 m
Polttoainetilavuus
280 l
Makeavesitankki
100 l
Paino
2150
Moottorivaihtoehdot
150 - 200 hv