Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser esittelysivu

Alkaen kaudesta 2018 vene toimitetaan upealla Walnut -sisustuksella:

Merry Fisher 895
Upea Merry Fisher 895 Cruiser on tilava retkivene vailla vertaa – missään muussa veneessä ei ole näin paljon tilaa tässä kokoluokassa!


Avotilassa on iso sohvaryhmä josta saa tarvittaessa auringonottotason. Pöytä on helppo ja nopea nostaa paikalleen ja pois ja koko avotilan saa suljettua pressuilla. Kuljettajan puolella on tilava sivukansi ja sivuovesta kulkeminen kannelle on vaivatonta – vene on helppo hallita jopa yksin. Avotilassa on lisäksi kuljettajan puolella sivuportti, josta laiturille kulkeminen on mukavaa kun ollaan kylkikiinnityksessä.


Keulakannelle saa aurinkopatjat, josta saa tehtyä mukavan keulasohvan käden käänteessä – siinä kelpaa ihailla auringonlaskua!


Salongissa styyrpuurissa on keittiö altaineen, sekä isot säilytystilat kaapistossa. Paapuurissa on sohvaryhmä, josta saa veneeseen lisää nukkumapaikkoja niin että veneessä yöpyy mukavasti jopa kuusi aikuista! Keittiössä on kaikki mitä keittiössä pitää olla, lisäksi löytyy kivoja yksityiskohtia kuten tilava vetolaatikko salongin taaemman sohvan sisällä, jonka käyttäminen on paljon helpompaa ja fiksumpaa kuin pelkän ison kaapin. Kun tehdään matkaa sohvan etummainen selkänoja kääntyy yhdellä kädenliikkeellä niin että matkustaja istuu kasvot menosuuntaan.

 
Isojen ikkunoiden ansiosta kuljettajalla on erinomainen näkyvyys joka suuntaan. Lisäksi niiden ja avattavien kattoluukkujen ansiosta vene on myös hyvin valoisa – toki sen saa verhoilla pimennettyäkin jos tarve vaatii. Kuljettajan sivuovesta on paljon iloa ihan joka rantautumisessa – tai kuumana päivänä tuuletuksen ansiosta. Sivuovesta kannelle ja portista laiturille pääsee helposti ja nopeasti – rantaudu kuin merikapteeni!


Pari porrasta alaspäin ja päästään asuintiloihin. Oikealla on kylpyhuone, missä reilu seisomakorkeus ja suihkussa mahtuu myös peseytymään. WC pöntön päälle saa kannen jolloin se toimii mukavampana istuimena vaikkapa hammaspesuilla.  Tuulilasin alapuolella oleva – ja siis näiden tilojen yläpuolella oleva ikkuna tuo luonnonvaloa tähän tilaan, sekä kylpyhuoneeseen että vierashyttiin joka aukeaa vasemmalta. Keulassa oleva omistajan hytti on tiloiltaan niin iso, että yleensä tämmöisiä näkee vain yli 30 -jalkaisissa veneissä. Upea LED -valaistus kruunaa hienon hytin.


Vierashytissä – joka on siis ovella suljettava, on erittäin iso, veneen ulkomittoihin nähden suorastan valtava vuode. Hytin eteisessä on seisomakorkeus ja aiemmin mainitun lasikaton ansiosta hytti on valoisa. Missään muussa veneessä tässä kokoluokassa ei ole vastaavia hyttejä – wow!


Merry Fisher 895:ssä on keittiön kaapistojen lisäksi valtavat säilytystilat. Keulahytin vuoteen alla on helposti avattava iso säilytystila ja avotilan alla on tilaa kuin rahtilaivan ruumassa… No, ainakin melkein…mutta iso ruuma on todella tilava ja sinne mahtuu vaikka polkupyörät koko perheelle. Mikäli valitsee lisävarustelistalta generaattorin, se asennetaan tähän tilaan. Tai Seakeeper -stabilaattori!

 

Merry Fisher 895 Cruiser on erittäin mukava ajettava, se ei hakkaa aallokossa tai kallistele turhia, lähes liukukynnyksetön upea cruiseri. Se on myös taloudellinen kahdella 150hv moottorilla varustettuna, jolloin suorituskyky on jo vallan mainio.

Kysy lisää Nautical Partneriltasi!

Virtual Tour Merry Fisher 895:stä (voit ohjata Touria sen näppäimillä, hiirelläsi tai kosketusnäyttöisellä laitteella pyyhkäisemällä)
Virtual Tour about Merry Fisher 895 (control the Tour with the Tour buttons, your mouse or with swiping on touch screen devices)

Tästä pääset veneen teknisiin tietoihin.

Hinta alkaen
€ 187 600,00 * Sis. ALV 24%
€ 151 290,32 ilman veroja (24%)
( Hinta Suomessa sis. ALV ja rahti)
TEKNISET TIEDOT
Kokonaispituus
8,9 m
Rungon pituus
7,98 m
Rungon leveys
2,99 m
Polttoainetilavuus
2 x 200l / Offshore -versio 2 x 300l
Makeavesitankki
160 l
Hytit
2 + salonki
Moottorivaihtoehdot
Max 2 x 175 hv / 1 x 350 hv
CE Luokka
C-10