Jeanneau NC 11 esittelysivu

Poistunut malli, viimeiset NC 11 -veneet toimitettiin asiakkaille kaudella 2018.

Jeanneau NC 11 on NC -sarjamme keskimmäinen vene, moderni ja linjakas, siitä huolimatta myös hyvin käytännöllinen. Suuret ikkunapinnat sekä laaja lasinen, avautuva kattoikkuna ja lähes koko salongin leveydeltä väistyvä lasiseinä luovat tiloihin avaruutta ja tuovat veneily-ympäristön lähelle – avotila ja salonki ovat käytännössä samaa tilaa. Takaovet voi avata kumpaan suuntaan tahansa, jolloin salongin sohvan takaosasta tulee saumaton osa avotilaa kääntyvän selkänojan ansiosta. Nerokasta.

Kuljettajan puoleinen sivukansi on leveä, helppo ja turvallinen kulkea ja sivuovesta pääsee hyvin ulos – vene on helppo hallita vaikka yksin.
 

Salongissa keittiö on paapuurissa ja sohvaryhmä stryyran puolella, etummainen sohva on helppo kääntää niin että matkustajat katsovat eteenpäin kun tehdään matkaa.

Pari porrasta alas ja päästään asuintiloihin, omistajan hytti keulassa on avara ja valoisa ja erittäin mukava. Vierashytti veneen styyran puolella tarjoaa kaksi mukavaa sänkyä joista saa välipatjalla ison parivuoteen. Kylpyhuone on tilava ja valoisa
 

Virtual Touri NC 11:sta (voit ohjata Touria sen näppäimillä, hiirelläsi tai kosketusnäyttöisellä laitteella pyyhkäisemällä)
Virtual Tour about NC 11 (control the Tour with the Tour buttons, your mouse or with swiping on touch screen devices)

Veneen tekniset tiedot ovat tällä sivulla.

TEKNISET TIEDOT
Kokonaispituus
11,15 m
Rungon pituus
10,55 m
Rungon leveys
3,74 m
Syväys
1 m
Polttoainetilavuus
720 l
Makeavesitankki
250 l
Paino
5925
Hytit
2 + salonki
Moottorivaihtoehdot
Volvo 2 x D3 200 DP (2 x 200 hv)
Volvo D6 330DP (330 hv)
CE Luokka
B-10 / C-10 (B-8 / C-10 Volvo D6 330)