Jeanneau NC9 esittelysivu

boat-NC9_exterieur_20110915110902 nc9-ulkokuvat-8

Jeanneau NC9 on NC -eli New Concept -sarjan pienin vene. Vene soveltuu erityisen hyvin pohjoismaalaisiin oloihin katon, kuljettajan sivuoven ja salongin ja avotilan välissä olevien lasiovien ansiosta.

Veneen avotila ja salonki muodostavat kivan kokonaisuuden isojen liukuovien ansiosta. Kuljettajan puoleinen sivukansi on leveä ja turvallinen liikkua, joten satamamanööverit onnistuvat helposti vaikka yksin sivuoven ansiosta.

NC9 esittelysivu (1) NC9 esittelysivu (9)
nc9-ulkokuvat-10 nc9-ulkokuvat-2
Salongissa oikealla on sohvaryhmä ja vasemmalla keittiö ja ohjaamo. Sähköisesti avattava kattoluukku on isokokoinen ja koska se on lujitemuovinen, pressukaton huonot puolet kuten vuodot, homehtuminen ja kuluminen/haalistuminen eivät ole ongelma.

nc9-sisakuvat-1 nc9-sisakuvat-2 nc9-sisakuvat-3 nc9-sisakuvat-4

Salongin keulan puoleinen sohva kääntyy käteväsi matkustusasentoon, jolloin kuljettajan vieressä istutaan kasvot menosuuntaan kun tehdään matkaa. Kaksi matkustajaa lisää istuu salongin taaemmalla sohvalla mukavasti – eikä mikään tietenkään estä matkustamasta avotilan sohvalla joka sekin on tuulensuojainen ja mukava paikka ajossakin. Vene ei nosta vesisumua avotilaan ajossa, eikä se roiski, ei pärski eikä pompi, kuten jotkut huonommin suunnitellut veneet saattavat tehdä.
NC9 esittelysivu (8)

Salongin lattian alla on todella tilava säilytystila kätevine lokeroineen.
NC9 esittelysivu (10)

Asuintiloihin päästään laskeutumalla pari porrasta alas. Oikealla on kylpyhuone ja vasemmalla vierashytti. Kylpyhuoneessa on mukava seisomakorkeus ja se on hyvin valoisa isojen runkoikkunoiden ansiosta. Samoin isot runkoikkunat tuovat valoa ja avaruutta keulan omistajan- sekä vierashyttiin.

nc9-sisakuvat-11 nc9-sisakuvat-8

Omistajan hyttiä hallitsee muhkea parivuode.
nc9-sisakuvat-10 nc9-sisakuvat-5

 

Vierashytissä nukkuu mukavasti ja sen eteisessä on seisomakorkeus, kuvassa näkyvissä myös iso runkoikkuna joten hytti on hyvin valoisa.
nc9-sisakuvat-9 nc9-sisakuvat-6

NC9 on täydellinen valinta matkaveneeksi Suomen vesille. Se on taloudellinen ja hyvin merikelpoinen, eikä Suomen vaihteleva kesäsää pääse pilaamaan veneilyä – katto ja salongin lasiovet pidentävät kautta sekä keväällä että syksyllä.

Virtual Tour Cap NC9:stä (voit ohjata Touria sen näppäimillä, hiirelläsi tai kosketusnäyttöisellä laitteella pyyhkäisemällä)

Veneen tekniset tiedot ovat tällä sivulla.

Hinta alkaen
€ 195 010,00 * Sis. ALV 24%
€ 157 266,13 ilman veroja (24%)
( Hinta Suomessa sis. ALV ja rahti)
TEKNISET TIEDOT
Kokonaispituus
9,43 m
Rungon pituus
9,12 m
Rungon leveys
3,15 m
Syväys
1,15 m
Polttoainetilavuus
300 l
Makeavesitankki
160 l
Paino
4830
Hytit
2 + salonki
Moottorivaihtoehdot
Volvo Penta D4-260
CE Luokka
B-8 / C-10