DB/37

YLELLINEN MATKAVENE KAHDELLA HYTILLÄ

Kysy lisää

DB / 37 IB

PREMIUM DAYBOAT

Jeanneau DB / 37 on malliston toinen malli. Se jakaa samat ylelliset ja tilavat ratkaisut isosiskonsa kanssa. Valtava avotila joka on helppo sulkea pressuilla täydelliseksi sportscruiseriksi. Avotila on ns. full-beam jossa kaikki mahdollinen tila on hyödynnetty täysin kesän viettoon. Avattavat terassit laajentavat leveyden lähes 5 metriin.

Runko on turvallinen ja vakaa jonka on suunnitellut maailmankuulu Michael Peters joka tunnetaan offshore -veneistä. Kaksi Volvo Penta D4 -moottoria antavat suorituskykyä johon mahdollista myös valita Joystick -ohjaus.

Avotilassa istuinryhmät voidaan muokata valtavaksi istuinryhmäksi tai sitten suureksi aurinkopediksi. Keulassa on myös aurinkopatjasarja. Avotilassa on täysimittainen keittiö jossa illallismenu tai drinkit valmistuvat helposti. Avotilaan voidaan myös valita Fusionin audiojärjestelmä. Ohjauspisteestä on hyvä näkyvyys ja helppo liikkua rantautuessa. Kuljettajan lisäksi on urheiluistuimet myös kahdelle muulle.

Alasmentäessä heti vasemmalla on aamupalapiste johon voidaan valita toinen jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Hyttejä on kaksi jotka jakavat suihku/wc -yhdistelmän. Molemmat hytit ovat tässä kokoluokassa aivan omassa luokassaan. Useat ikkunat antavat paljon luonnonvaloa.

Kyseessä on ylellinen "dayboat" joka tilojensa puolesta soveltuu myös täysiveriseksi sportscruiseriksi. Runko voidaan haluttaessa maalata Awlgripin maalilla jonka seurauksena tyylikäs runko on kuin veistos. Hytteihin voi valita laadukkaat Mona Lisonin yöpeitteet. Seakeeper on myös vaihtoehto kuten myös ilmastointi ja generaattori.

Varaa nyt henkilökohtainen esittely!

Hinta alkaen513 500 €

  • Pituus:
    11,92
  • Leveys:
    3,56
  • Koneteho:
    Volvo Penta 2 x D4-320 HV

JEANNEAU LIFESTYLE

TUTUSTU LISÄÄ

360 upotus?

Vuosimalli

2024

Pituus

11,92

Leveys

3,56 m

Paino

9000

Syväys

1,17 m

Makuupaikkoja

4

Moottorin merkki ja malli

Volvo Penta 2 x D4-320 HV

Liity veneilijöihin

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaiset uutiset ja uusimmat tarjoukset sähköpostiisi. Voit poistua postituslistaltamme milloin tahansa.

Haluatko lisätietoja?

Haluatko tietää lisää tästä, tai muista venemalleistamme? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Timo Yli-Heikkilä

CEO +358 401 524 218 timo@nauticalpartners.fi

🇫🇮 🇬🇧 🇸🇪

Nautical Partners Finland Oy
Y-tunnus: 2541886-8

Nautical Partners Finland

TURKU
Samppaantie 385, 20960 Turku

TALLINNA
Nooda tee 8, 13516 Tallinn, Viro

Sähköposti info@nauticalpartners.fi