På svenska

Nautical Partners Finland Oy är importör för Jeanneau– och Prestige -motorbåtarna i Finland. Vi är också representanter för de välkända Holländska lyxjakterna från Van der Valk Shipyard

Förutom de mångsidiga Jeanneau- och Prestige -modellserierna erbjuder vi båtförmedlings tjänster, båtservice och vinterförvarings service.

se våra båtar på nettivene.com

Vår skyddad marina och vinterförvaringsvarv i Åbo har förutom båtförsäljning ca 200 båtplatser och lyftkapasitet upp till 80 ton. I Kotka kan vi betjäna båtägare med stora jakter upp till 200 ton. Dessutom har vi båtförsäljningskontor i Helsingfors.

Vi säljer, förmedlar, importerar och exporterar båtar både från och till alla länder i Europa och USA. Vi tar hand om alla förhandlingar gällande internationella båtaffärer med närmare 30-års erfarenhet. Vi säljer både motor- och segelbåtar i alla storlekar.

Berätta oss hurdan båt du önskar så sköter vi sökningen för dig. Vi tror att genom vår erfarenhet och genom vår stora samarbets nätverk hittar vi säkert din drömbåt till marknadens bästa priser. Vi levererar båten vart du vill, färdigt utrustad och körklar.

Om du vill sälja din båt, kontakta oss. Genom att undertäckna ett förmedlingskontrakt med oss når du en stor internationell kundkrets. Vi samarbetar med många internationella förmedlare vilket säkrar stor synlighet för din båt på båtmarknaderna.

Ring eller mejla så berättar vi mera!

info (at) nauticalpartners.fi

Timo Yli-Heikkilä +358 400 524 218