Prestige 500 Fly ja S esittelysivu

Prestige 500 on vanha malli jonka valmistus on lopetettu. Prestige 500:n korvasi Prestige 520.


Prestige 500 -mallissa saman rungon ja sisätilojen kanssa voi valita yläohjaamollisen Flybridge- tai kovakattoisen Coupe -mallin. Molempien veneiden sisustus ja hyttijärjestys on samanlainen.


Todella iso ja valoisa salonki, valtava omistajan sviitti, keulan VIP- ja vierashytit ja takana kapteenin hytti tai jollatalli.


Salonki on hyvin avara ja valoisa ja avotilasta isojen liukuovien kautta kulkeminen on helppoa. Heti sisään tullessa paapuurin puolella on veneen keittiö, kun liukuovet avaa styyran puolelle keittiöstä on suora kulku avotilaan. Näin keittiö on erinomaisen hyvin sekä sisä- että ulkotilojen käytössä – saumattomasti!


Keittiö on hyvin varustettu isoine kaapistoineen ja laskutiloineen.


Ohjaamosta on todella hyvä näkyvyys joka puolelle veneen ympäri. Kuljettajan avattavasta sivuikkunasta ylettyy ohjaamaan venettä IPS -joystickilla – avotilassa on toinen joystick rantautumisia varten. Omistajan sviittiin on oma portaikko salongin takaosassa, keulan VIP- ja vierashyttiin ja päivävessaan kuljetaan ohjaamon vierestä.


Keulan VIP -hytti on avara ja valoisa ja siellä on runsaasti kaappi- ja muuta säilytystilaa. Vuode on helposti erotettavissa kahdeksi erilliseksi vuoteeksi.


Vierashytti on isokokoinen ja vuoteet saa sijattua myös parivuoteeksi.

 
Omistajan sviitti takana on hämmästyttävän tilava 50 -jalkaiseen veneeseen, seisomakorkeus on joka puolella sviittiä. Sviitissä on erillinen pöytäryhmä ison maisemaikkunan ääressä, luonnollisesti sviitissä on lisäksi oma tilava kylpyhuone.


Avotila on iso ja siihen saa halutessaan auringonottotason. Veneeseen saa myös useita mukavuusoptioita – kysy lisää.


Flybridge -mallin yläohjaamo on poikkeuksellisen isokokoinen ja sinne mahtuu isokin seurue nauttimaan kesästä. Yläohjaamoonkin on mahdollisuus valita lukuisista eri varustevaihtoehdoista juuri omaan käyttöön sopivat optiot.

Virtual Tour Prestige 500:sta (voit ohjata Touria sen näppäimillä, hiirelläsi tai kosketusnäyttöisellä laitteella pyyhkäisemällä)
Virtual Tour Prestige 500 (control the Tour with the Tour buttons, your mouse or with swiping on touch screen devices)

Flybridge -mallin 500 Fly tekniset tiedot ovat tällä sivulla.

Coupe -mallin 500 S tekniset tiedot ovat tällä sivulla.

TEKNISET TIEDOT
Kokonaispituus
16,31 m
Rungon pituus
14,92 m
Rungon leveys
4,5 m
Syväys
1,05 m
Polttoainetilavuus
1300 l
Makeavesitankki
636 l
Paino
14100
Hytit
3 +1 + salonki
Moottorivaihtoehdot
VOLVO IPS 600 / 2 x 435 hv
CE Luokka
B-10 / C-12