Prestige M8

YOUR VILLA ON THE SEA

Kysy lisää

Prestige M8

VALTAVAA TILAA JA YLELLISYYTTÄ

M8:ssa on 275m2 avaraa, optimoitua ja valoisaa asuintilaa. Malli on täysin omassa luokassaan koska se on suunniteltu 100% moottorikatamaraaniksi ilman purje/moottorikatamaraaniin kompromisseja. Tilasuunnittelun ansiosta veneessä on full-beam omistajanhytti. Ulkotilaa on 175m2 josta ylellinen yläohjaamo on 50m2. Salongista löytyy samankokoiset tilat.

Suunnittelusta vastaa Italialainen Garroni Design joka tunnetaan ylellisestä mutta järkevistä tilaratkaisuista. Malli tarjoaa täysin uusia sisustusratkaisuja. Malli varustellaan RODA:n huonekaluilla jotka ovat käytännöllisiä ja suunniteltu merelle. Verhoilusta vastaa Reflex Angelo jotka ovat luksusta mutta ekologisesti mietitty.

Suunnittelussa oli tärkeää että malli vastaa tulevaisuuden veneilyä eli on harmoniassa meren ja ympäristön kanssa. Katamaraanirunko mahdollistaa huomattavan säästön polttoaineen kulutuksessa joka taas vähentää päästöjä merkittävästi. Tämä johtuu siitä että vastus on noin 30% vähemmän verrattuna perinteiseen yksirunkoiseen. Optimoitu matkavauhti kahdella Volvon moottorilla on 8-18 solmua. Voidaankin sanoa että säästät sekä rahaa että luontoa kun liikut M8:lla. Esimerkiksi 9 solmun vauhdilla kulutus on ainoastaan 39% verrattuna perinteiseen yksirunkoiseen. Ero tasoittuu 17 solmun vauhdilla mutta on silti ainoastaan 75% vs. yksirunkoinen. Huippunopeudessa, 21 solmua, ero kasvaa jälleen huomattavasti M8 eduksi kun on kulutus ainoastaan 57%. Katamaraanirunko tuo myös vakautta liikkumiseen ja helpottaa rantautumista. Kysy lisätietoja rahallisesta ja ympäristön säästöistä myyjältä.

Yläohjaamossa on vakiona hardtop johon voidaan optiona valita sähk. käyt. kattoluukku. Sieltä löytyy myös ruokailuryhmä 8-10 hengelle sekä baaritiski. Sinne voidaan valita mm. kaksi eri lounge -ryhmää. Layout -vaihtoehtoja on kolme eri. Myös taka-avotila voidaan valita RODA:n huonekaluilla ja ruokailuryhmällä jopa 8-hengelle. Taka-avotilan keskiuimataso voidaan nostaa kolmeen eri tasoon. Vedenalle, uimatasojen korkeudelle tai taka-avotilan jatkeeksi "terassiksi". Taka-avotilaan saadaankin luotua upea "beach club" -tila. Kaulakannelta löytyy iso vis-a-vis istuinryhmä ja aurinkopeti.

Salonki on suunniteltu että se yhdistyy saumattomasti avotilaan. Sieltä löytyy täydellinen keittiö sekä ruokailuryhmä 8-hengelle. Eli vene voidaan varustella peräti kolmella eri ruokailuryhmällä ja yhteensä 26 hengelle. Salongista löytyy myös kolme sohvaryhmää sekä katosta laskeutuva 50" TV. Salongissa onkin mukava viettää iltaa ystävien kanssa, ruokailla tai katsoa vaikka urheilua.

Keitttiön voi valita salonkiin tai veneen alakertaan riippuen siitä miten paljon haluat istuinryhmiä salonkiin. Niitä on kuitenkin niin monta että suosittelemme että sijoitat keittiön salonkiin. Keittössä on käytetty Mielen kodinkoneita ja Fisher & Paykel 500L kolmiovinen jääkaappi/pakastin -yhdistelmää.

Keittiön vieressä sijaitsee ohjauspiste josta on kaksi eri versiota joista toinen on perinteisempi sisältäen kapteeniin istuimen. Toisessa vaihtoehdossa on taas ajateltu että pääsääntöinen ajaminen tapahtuu yläohjaamosta.

Mallissa on neljä hyttiä joista omistajan ja vip -hyttiin on oma kulku. Lisäksi keulakannen alle voidaan valita kaksi erillistä miehistöhyttiä joissa molemmissa on omat wc/suihku -yhdistelmät.

Omistajan hytti on 30m2 joka sijaitsee veneen keulassa ja on full-beam. Iso sänky on sijoitettu hytin keskelle. Styyrpuurista löytyy sohvaryhmä ja hyttiin voidaan myös voidaan valita 50l minibaari tai kassakaappi tai näiden yhdistelmä. Paapurissa on omistajan suihku ja wc -tilat. Sängyn ja saniteettitilojen välissä on walk-in-closet. Useiden ikkunoiden ansiosta hyttiin tulee paljon luonnonvaloa. Runsaiden säilytystilojen ansiosta omistaja voi huoletta veneillä pitkiäkin aikoja.

Toista hyttiä Prestige kutsuu Super-VIP hytiksi koska sekin on valtava ja sijaitsee paapuurissa omassa rauhassa. Suuri sänky, walk-in-closet ja oma suihku/wc -yhdistelmä ja panoraama ikkunat tekevät asumisesta luksusta. Voit myös rentoutua VIP-hytin lounge tilassa ja katsoa vaikka TV:tä.

Styyrpuurista löytyy kaksi vierashyttiä joissa molemmissa on oma wc/suihku -yhdistelmä. Toinen on varusteltu parivuoteella ja toinen kahdelle 1-hengen vuoteella. Vaihtoehtoisesta parivuodehytti voidaan poistaa jolloin sinne keittiö siirtyy sinne salongistä. Tällöin vene onkin varusteltu kolmella hytillä miehistönhyttien lisäksi. Näiden lisäksi M8 voidaan valita peräti viidellä makuuhytillä jolloin Super-VIP muuttuu kahdeksi VIP-hytiksi.

M8:ssa käytetään parhaita mahdollisia materiaaleja. Mona Lisonin ylelliset ja ekoloogiset vuodevaatteet. Villaroy & Boch astiasto Prestige -logoilla. Verhoilupaketteja on kaksi erilaista, Syracuse tai Azur joiden värimaailma on suunniteltu harmoniassa veneen tyyliin sopien.

Vene voidaan varustella "Silent Mode" paketilla joka vähentää päästöjä ja äänimaailmaa kun generaattorin käyttö on minimoitu kiitos aurinkopaneelien ja 51kW akkupaketin. Älykäs sähköjärjestelmä valitsee energian joko maasähköstä, moottoreilta, generaattorilta tai aurinkopaneleista. Yöllä voit nauttia hiljaisuudesta ja ekologisuudesta peräti 10 tuntia ilman että sinun täytyy tehdä kompromisseja kuten säästää viilennyksessä tai kodinkoneiden käytössä. Näiden lisäksi malliin on valittu Termodinamica ilmastointi -järjestelmä jonka edistyksellinen teknologia mahdollistaa minimaalisen energiankulutuksen.

Veneen avotilat, salonki ja hytit voidaan varustella useilla eri audiojärjestelmillä joista vakiona on Fusion -järjestelmä. Optiona voidaan valita Bower & Wilkinsin audiopaketit. Lisäksi audiojärjestelmät voidaan liittää TV:n lähteeseen. Lisäksi useimpiin hytteihin voidaan valita Bose:n BT -kaiuttimet henkilökohtaista käyttöä varten. Omistajan ja Super-VIP:n hytteihin kannattaa valita 55" TV:t. Garmin tarjoaa veneeseen täydellisin navigointivarustuksen. Lisäksi veneeseen voidaan valita Prestigen oma ShipControl järjestelmä.

Malli on lyhyessä ajassa voittanut useita palkintoja joista viimeisin on Genoan Venemessuilla (2023) "Design Innovation Award".

Kysy lisää varusteista ja varaa henkilökohtainen esittely!

  • Pituus:
    19,82
  • Leveys:
    8,85
  • Koneteho:
    VOLVO 2 x D8-600 CV - V-Drive

Illallinen 26 hengelle

275 m2 asuintilaa

360 upotus?

Vuosimalli

2024

Pituus

19,82 m

Leveys

8,85 m

Paino

52670 Kg

Syväys

1,65 m

Makuupaikkoja

8/10 + 2

Moottorin merkki ja malli

Volvo Penta 2 x D8-600 CV - V-Drive

Liity veneilijöihin

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaiset uutiset ja uusimmat tarjoukset sähköpostiisi. Voit poistua postituslistaltamme milloin tahansa.

Haluatko lisätietoja?

Haluatko tietää lisää tästä, tai muista venemalleistamme? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Timo Yli-Heikkilä

CEO +358 401 524 218 timo@nauticalpartners.fi

🇫🇮 🇬🇧 🇸🇪

Nautical Partners Finland Oy
Y-tunnus: 2541886-8

Nautical Partners Finland

TURKU
Samppaantie 385, 20960 Turku

TALLINNA
Nooda tee 8, 13516 Tallinn, Viro

Sähköposti info@nauticalpartners.fi