Tietosuojalauseke

Tietosuojalauseke

Uutiskirjeet

Tilaamalla Nautical Partnersin uutiskirjeen, saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ajoittain uutiskirjeitä. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeessä olevan ”Peru uutiskirje” -linkin kautta.

Henkilötietojen kerääminen

Palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin meidän voi olla tarpeen pyytää tai saada henkilötietojasi. Siksi Nautical Partners voi suostumuksellasi kerätä ja käsitellä henkilötietojasi. Pyydämme henkilötietoja esimerkiksi silloin, pyydät lisätietoja, kun teet tilauksen, rekisteröidyt, otat osaa kilpailuun tai kyselyyn. Käyttäjien luovuttamia henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Käyttäjien tunnistus

Itse luovuttamiesi tietojen lisäksi Nautical Partners saattaa kerätä sinua koskevia tietoja automaattisten tiedonkeruuvälineiden avulla vieraillessasi Nautical Partnersin verkkosivustolla. Automaattisia tietojenkeruuvälineitä ovat mm. evästeet (”cookies”) ja muut yleisesti käytetyt tiedonkeruuvälineet. Evästeet ovat tietoja, jotka ovat tallentuneet tietokoneesi kovalevylle tai selaimelle, eivätkä tälle sivustolle. Nämä automaattiset tiedonkeruuvälineet keräävät vakiotietoja, kuten selaimen kieli ja tyyppi, sivuston käyttöajat ja sen verkkosivun osoite, jolta saavuit sivustolle. IP-osoite on numerosarja, jonka tietokoneesi saa automaattisesti aina kun käytät internetiä. Osoite antaa verkkopalvelimille mahdollisuuden paikantaa ja tunnistaa tietokoneesi. Tietokoneet käyttävät IP-osoitteita, kun ne viestivät internetin kautta. Tämä mahdollistaa verkkosivujen selaamisen ja ostosten tekemisen verkossa.Mikäli et halua ottaa vastaan evästeitä tai haluat ilmoituksen silloin, kun niitä ollaan siirtämässä koneellesi, voit tehdä selaimeesi evästeiden eston, mikäli selaimesi sen mahdollistaa. Tietoja voidaan käyttää palvelujen kehittämistä, asiakassuhteen hoitamista ja tuotteiden markkinoimista varten.

Tietojen paikkansapitävyys

Ota yhteyttä Nautical Partnersiin, jos haluat päivittää ja/tai tarkastaa henkilötietojasi ja/tai kieltää markkinointiviestien lähettämisen.

Lasten ja huollettavien yksityisyys

Alaikäiset eivät voi tehdä ostoksia tai muita oikeustoimia tällä sivustolla ilman vanhempiensa tai laillisen holhoojansa suostumusta ellei sovellettava laki sitä salli.

Mihin kerättyjä tietoja voidaan käyttää?

  • Palveluiden toimittamiseen ja kehittämiseen
    Kerättyjen tietojen avulla voimme toimittaa tilauksia ja toteuttaa verkkopalveluita sekä personoida ja kehittää niitä ja niiden käyttökokemusta.
  • Asiakaspalveluun
    Kerättyjen tietojen avulla haluamme parantaa asiakaspalvelua suosittelemalla käyttäjälle kiinnostavia sisältöjä sekä helpottamalla asiointia tarjoamalla mahdollisimman henkilökohtaista palvelua.
  • Myynnin kohdentamiseen
    Kerättyjen tietojen avulla voimme kohdentaa käyttäjälle häntä mahdollisesti kiinnostavia tuotteita ja palveluita sekä erilaisia tarjouksia eri viestintäkanavia hyödyntäen.
  • Mainonnan näyttämiseen
    Digitaalisen mainonnan näyttämiseen käytetään tietoja, jotta voimme näyttää käyttäjää todennäköisesti kiinnostavaa mainontaa.