Sähkömoottorilla

Zodiac CADET 350 Aero + Mercury Avator 7.5e

Pyydä Tarjous

ZODIAC CADET 350 Aero

NYT MAHTAVA ZODIAC CADET 350 AERO + MERCURY AVATOR 75 SH SÄHKÖPERÄMOOTTORI PAKETTI TARJOUKSENA YHTEISHINTAAN 5.090,- EUR (svh 6.165,- eur)

Mercury® Avator™ 7.5 ESH, lyhytrikinen -sähköperämoottori: puhdasta ja hiljaista tehoa kannettavassa paketissa - helppo ja hauska käyttää.

Pikaliitännällä kytkettävät akut ja intuitiiviset kahva- ja kaukohallintalaitteet tekevät asentamisesta ja käytöstä helppoa. Kehittyneiden näyttöjen ja muun teknologian avulla voit seurata akun varaustasoa ja käyttöetäisyyttä ja liikkua vesillä huoletta. Sinun tarvitsee vain tarttua ohjaimiin ja kääntää nokka kohti seikkailuja. Avator vie sinut sinne vaivatta.

Intuitiiviset, innovatiiviset ominaisuudet

Pikaliitin akku

1 kWh:n litiumioniakussa ei ole liitettäviä kaapeleita. Se liukuu paikoilleen käännettävän yläkopan alle, mikä säästää arvokasta tilaa veneessä. Tarvitseeko mennä vielä pidemmälle? Ei ongelmaa. Voit tuoda mukanasi saatavilla olevan vara-akun, joka vaihtuu sekunneissa.

Monikäyttöinen ohjauskahva

Avatorin ohjauskahva on suunniteltu niin, että kuka tahansa voi ottaa ruorin luottavaisin mielin. Se säätyy ylös, alas, vasemmalle tai oikealle mukavaan ohjaamiseen mistä tahansa asennosta tai kummalla tahansa kädellä, ja se taittuu alas käteväksi kantokahvaksi.

Digitaaliset teho- ja vaihtosäätimet

Konsoliveneissä Digital Power & Shift -kaukosäätimet tarjoavat välittömän reagoinnin ilman epäröintiä. Säätimiä on saatavana kolmea eri tyyliä, jotka sopivat useisiin keski- ja sivukonsolin asennusasentoihin.

Vahva Transverse Flux -moottori

Alansa ensimmäinen transverse flux -moottoriteknologia tarjoaa luotettavaa ja hiljaista tehoa, jotta pääset aina perille. Moottori tuottaa suurta vääntömomenttia pienellä vaivalla maksimoiden akun käyttöiän ja riittävyyden aikaansaaden samalla nopeampaa kiihdytystä ja tehokkaampaa yleistä suorituskykyä kilpailijoihin verrattuna. Avator 7.5e -perämoottori tuottaa 750 W tehoa potkuriakselille ja saa aikaan samanlaisen nopeuden ja kiihdytyksen kuin Mercuryn 3,5 hv:n FourStroke -polttomoottori.

Tehokas potkuri

Avator-potkuri on saatavana kolmella eri linjalla, ja se on valmistettu erittäin lujasta, iskunkestävästä komposiittimateriaalista. Sen kolmiteräinen rakenne maksimoi työntövoiman ja pidentää akun käyttöikää minimaalisella melulla ja tärinällä.

 

 

 

5 070 €

 • Pituus:
  3,50 m
 • Leveys:
  1,72 m
 • Koneteho:
  15 hv
 • Sijainti:
  Turku
360 upotus?

Vuosimalli

2021

Pituus

3,50 m

Leveys

1,72 m

Paino

48 kg

Syväys

Makuupaikkoja

0

Moottorin merkki ja malli

Mercury Avator 7.5e sähkömoottori

Liity veneilijöihin

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaiset uutiset ja uusimmat tarjoukset sähköpostiisi. Voit poistua postituslistaltamme milloin tahansa.

Haluatko lisätietoja?

Haluatko tietää lisää tästä, tai muista venemalleistamme? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Timo Yli-Heikkilä

CEO +358 401 524 218 timo@nauticalpartners.fi

🇫🇮 🇬🇧 🇸🇪

Nautical Partners Finland Oy
Y-tunnus: 2541886-8

Nautical Partners Finland Oy

Turun toimipiste (sovi käynti etukäteen)
Samppaantie 385, 20960 Turku

Tallinnan toimipiste
Haven Kakumäe, Nooda tee 8, 13516 Tallinn, Estonia

Sähköposti info@nauticalpartners.fi